Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung Galaxy S6 Edge MWC 2015’te En İyi Ürün Seçildi

samsung_globaltechmagazineSamsung Galaxy S6 edge Mobil Dünya Kongresi 2015’te özel “En İyi Yeni Telefon” ödülüne layık görüldü. Ödül fuar sırasında lanse edilen en iyi yeni cihaza veriliyor. Samsung, 2014’te Samsung Gear Fit’in ödüle layık görülmesinin ardından iki yıl üst üste bu ödülü almış oldu.

Samsung’un yeniden tanımlanan akıllı telefonu Galaxy S6 edge, en gelişmiş Samsung teknolojisiyle tasarım, işçilik ve performansta yeni bir standart yaratıyor. Cihazlar çok güzel bir tasarıma sahip olmalarının yanı sıra kullanılabilirlik ve işlevsellik açısından da daha önceki Galaxy cihazlarının hepsinden daha güçlü.

Ödül, modern tüketicilerin ve işletmelerin farklı ilgilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteren Samsung’un mobil teknoloji geliştirme alanında devam eden liderliğini vurguluyor.

Samsung Electronics IT ve Mobil İletişimler Bölümü Başkanı ve CEO’su JK Shin: “Galaxy S6 edge ile teknoloji ile tasarımı dünyada daha önce eşi görülmemiş bir şekilde harmanlamayı amaçlamıştık. GSMA’in bu cihazların bugüne kadarki en şık ve güçlü cihazlarımız olduğu konusunda bizimle aynı fikirde olması bizi onurlandırdı.”

Samsung Galaxy S6 edge, MWC 2015 devam ederken Ubergizmo’nun “Mobil Dünya Kongresi’nin En İyisi”, Mashable’ın “En İyi Seçim” ve Laptop Magazine’in “En İyi Seçim” ödülleri gibi 20’yi aşkın prestijli ödüle layık görüldü.

·         “Samsung, amiral gemisi ürününde basitlik, tasarım ve ölçülülüğe vurgu yaparak doğru adımı atmış.” – Mashable

·         “Samsung, bir akıllı telefonu mükemmel kılan en önemli noktaları sunuyor.” – Ubergizmo

·         “Cam ve metalden oluşan bu iki telefon gerçek anlamda baştan çıkarıcı ürünler.” – Laptop Magazine

Ayrıca, yine MWC 2015’te, Samsung’un mobil güvenlik platformu KNOX da GSMA’in prestijli “En İyi Güvenlik/Dolandırıcılıkla Mücadele Ürünü ya da Çözümü” ödülüne layık görüldü. Akıllı telefonların yazılım ve mobil güvenlik yetenekleri, bu yılki fuarın kurumsal mobil güvenlik bölümünde lanse edilen en iyi çözüm olarak kabul edildi. KNOX, ABD Savunma Bakanlığı dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerinde devlet kurumlarından güçlü onaylar almıştı.

Teknoloji Makaleleri