Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Karne Notu Pekiyi

xerox_globaltechmagazineXerox, çok fonksiyonlu ofis ürünleri, doküman görüntüleme cihazları, Xerox ConnectKey, Xerox Mobil Baskı çözümleri ve Yönetilen Baskı Hizmetleri konusunda bağımsız değerlendirme kuruluşlarından çeşitli ödüller ve olumlu değerlendirmeler almaya devam ediyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji ve iş süreç yönetimi şirketlerinden Xerox, sunduğu ürün ve hizmetlerle bağımsız araştırma kuruluşları tarafından birçok alanda ödüle layık görülüyor. Piyasa değerlendirmeleri, danışmanlık hizmetleri, bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon sektörlerine yönelik analizler yapan IDC; sektörün önde gelen kurumlarından bağımsız test laboratuvarı BLI (Buyers Laboratory Inc.) ile dijital görüntüleme ve doküman çözümleri sektörlerinde araştırma ve stratejik danışmanlık hizmeti veren InfoTrends, son bir ay içinde açıkladığı değerlendirme raporları ile Xerox’un farklı ofis ürünlerini ve iş süreç yönetimi hizmetlerini referans gösteriyor.

Çok fonksiyonluda ConnectKey farkı

IDC MarketSpace araştırmasında geçtiğimiz iki yılda lider olarak gösterilen Xerox, bu yıl da ‘Akıllı Çok Fonksiyonlu Ofis Cihazı Üreticisi Değerlendirmesi’nde pazarın lider şirketi olarak gösterildi. IDC MarketSpace değerlendirmesine göre, ConnectKey teknolojisi Xerox’un pazar liderliğini korumasındaki en önemli etken. Değerlendirmede Xerox ConnectKey’in, mobil çalışma anlayışına imkan vererek çalışanların daha üretken olmasını, dokümanlarına uzaktan ulaşabilmesini ve baskı alabilmesini sağladığı belirtiliyor.

İnovasyonda üstün başarı

Xerox’u geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yılın Doküman Görüntüleme Çözümleri Grubu Ödülü’ne layık gören BLI, markanın bu ödülü kazanmasında ConnectKey, Xerox App Studio ve Mobil Baskı gibi yazılım çözümlerinin etkili olduğunu belirtti. Xerox aynı zamanda Xerox App Studio ile “İnovasyonda Üstün Başarı”, Xerox Mobile Print Cloud ile “Küçük İşletmelere Yönelik Üstün Mobil Baskı Çözümü” ve Xerox Mobile Print Solution ile “Şirketlere Yönelik Üstün Mobil Baskı Çözümü” ödüllerini de kazandı.

MPS alanında dünyanın lider şirketi

Mart 2015 raporunda Yönetilen Baskı Hizmetleri pazarını ve pazarda faaliyet gösteren şirketleri değerlendiren InfoTrends, Xerox’u Yönetilen Baskı Hizmetleri (MPS) alanında dünyanın lider şirketi olarak gösterdi. Xerox’u farklı sektörlerden çeşitli büyüklükte birçok firmaya MPS hizmeti veren dünyanın en büyük MPS hizmet sağlayıcısı olarak tanımlayan InfoTrends, Xerox’un iş yapış şekillerindeki dönüşüme odaklandığını ve geniş bir hizmet çeşitliliğine sahip olduğunu belirtti.

Teknoloji Makaleleri