Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox, KOBİ’lere yönelik 3 yeni ürününü piyasaya sürüyor

 

xerox globaltechmagazineDahili Wi-Fi bağlantısı ve Yakın Alan İletişimi (NFC) özellikleriyle mobil ve kablosuz çalışmayı destekleyen Xerox WorkCentre 3335/3345 ve Xerox Phaser 3330; ofis işlerini kolaylaştırıyor, çalışanların üretkenliğini artırıyor. 

Teknoloji ve iş süreç yönetimi alanında dünyanın lider şirketlerinden Xerox’un küçük ve orta ölçekli ofislerin kullanımına sunduğu çok fonksiyonlu yeni ürünleri Xerox WorkCentre 3335/3345 ve yeni lazer yazıcısı Xerox Phaser 3330, ofislerin baskı alma, tarama, kopyalama, buluta gönderme gibi birçok ihtiyacına son teknoloji bir çözüm sunuyor.

Xerox WorkCentre 3335/3345 ve Xerox Phaser 3330 mobil cihazlara kolayca bağlanıyor. Dahili Wi-Fi bağlantısı ve Yakın Alan İletişimi özellikleri, mobil çalışanların tablet ve telefonları ile bulundukları her yerden baskı alabilmesini sağlıyor. Wi-Fi kurulum sihirbazı ve cihaza yerleşik adres defteri, işlerin kablosuz bağlantı ile hızlıca yapılmasını sağlıyor.

Xerox Türkiye Ofis Ürünleri Pazarlama Müdürü Erhan Aslantürk, Xerox’un yeni ürünleri ile ilgili yaptığı açıklamada “Ofiste buluttan baskı yapmak veya Wi-Fi üzerinden ofis cihazlarına bağlanmak konusunda zorluk yaşayanlardansanız, bu ürünleri çok seveceksiniz. Çoklu menüleri ve çaba gerektiren seçimleri unutun. Çalışanlar, cihazların temel fonksiyonlarının yüzde 90’ına ana ekran üzerinden ulaşıp, işlerini kolayca yapabilecek” dedi.

Xerox WorkCentre 3335/3345 ve Xerox Phaser 3330’un, ofislerin daha kolay ve verimli çalışmasını sağlayacak şu özellikleri bulunuyor:

  • Yüksek işlemci gücü ile dakikada 35 ile 42 sayfa arasında değişen baskı hızları,
  • Keskin metin ve detaylar için 1200 x 1200 dpi çözünürlüğünde gelişmiş görüntü kalitesi,
  • Ekstra 550 sayfa kağıt eklemeyi sağlayan opsiyonel ikinci kağıt tepsisi,
  • İstenmeyen kullanıcıların erişimini engelleyen, hassas dokümanların güvenliğini sağlayan son teknoloji güvenlik yazılımları,
  • E-postaya tarama, buluttan veya USB bellekten baskı imkanı,
  • Cihazın tüm özelliklerinin kolayca kullanılmasını sağlayan büyük renkli dokunmatik ekranlı arayüzü,
  • Ayda 80 bin adete kadar baskı olanağı,
  • Apple AirPrint, Google Cloud Print ve Xerox Print Service Plug-in özellikleri ile farklı marka mobil cihazlardan baskı alınabilmesi.

Küçük ve orta ölçekli ofislerin üretkenliğinin önündeki engelleri genellikle verimsiz ofis ekipmanları veya kimsenin nasıl yönetileceğini bilmediği karmaşık iş süreçleri oluşturuyor. Ağa ve cihazlara bağlanma sorunları, düşük baskı hızları, görüntü kalitesi, karmaşık kurulum işlemleri, cihaz arızaları ofislerin verimli çalışmasını engelleyen sorunlar olarak öne çıkıyor.

Tüm güncel Microsoft ve Mac sürümleri ile uyumlu olan Xerox WorkCentre 3335/3345 ve Xerox Phaser 3330, standart iki yıl Xerox güvencesi ile yetkili Xerox iş ortakları üzerinden kişi ve kuruluşların kullanımına sunuluyor.

Teknoloji Makaleleri