Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo’nun Yeni Logosu Lenovo Tech World’de Tanıtılacak

lenovoPOS_globaltechmagazineTeknoloji sektörünün lider şirketlerinin CEO’ları Beijing’de bir araya geliyor. Dünyanın lider PC üreticisi Lenovo’nun 28 Mayıs’ta düzenleyeceği “Lenovo Tech World” konferansında Intel CEO’su Brian Krzanich, Microsoft CEO’su Satya Nadella ve Baidu CEO’su Robin Li ile Lenovo CEO’su Yang Yuanqing bir araya geliyor.

Lenovo 10 yılda 60 bin çalışanı ve 160 ülkedeki faaliyetleri ile 39 milyar dolarlık dev bir teknoloji şirketine dönüşmüş durumda ve akıllı telefonlarda, tabletlerde, x86 server (sunucu) pazarında 3’üncülüğe yükselmiş bir dünya devi olarak ilk kez bu büyüklükte bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. “Lenovo Tech World”, Lenovo’nun ilk uluslararası üst düzey teknoloji etkinliği olarak dünyanın dört bir yanından binlerce insanı bir araya getirecek. Konferans medya, iş ortakları ve tedarikçiler açısından, giyilebilir teknolojiler, akıllı telefonlar, tabletler, PC’ler, sunucular, yazılım ve bulut depolama sistemleri gibi teknolojilerine bakış açısını yakından tanımak için fırsat sunacak.

“Lenovo Tech World”de Lenovo yeni ürünlerinin inovasyonlarını tanıtmanın yanı sıra tüketicilerine kullanım yöntemlerini değiştirmeye yönelik önerilerde bulunacak. Aynı zamanda gelecek teknolojilerinin kırılma noktalarını ve bu dramatik değişimin hayatlarına, işlerine ve oyun dünyalarına etkilerini anlatacak.

Lenovo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yang Yuanqing yaptığı açıklamada şöyle konuştu : “İnovasyon, yaptığımız her şeyin odağında yer almaktadır. Lenovo Tech World’de, tüketicilerimizin mutlaka görmek isteyecekleri muhteşem bir AR-GE ve inovasyonla karşılaşacaklarına inanıyoruz. ‘Lenovo Tech World’de amacımız, misafirlerimize içimizdeki bakış açısını, Lenovo’nun bugün geldiği teknolojideki yerini ve yarın nerede olacağını göstermektir.”

Bunlara ek olarak, katılımcılar konferansta Lenovo’nun gelecek araştırmaları ve teknoloji ürünlerine göz atma şansları bulacaklar. Aynı zamanda Lenovo’nun 3 milyar dolarlık PC üreticisi iken, IBM’in PC bölümünü satın almasıyla ve geçtiğimiz sene Motorola ve IBM x86 sunucu satın almalarının ardından nasıl 39 milyarlık bir teknoloji liderine dönüştüğünü yakından dinleme fırsatına sahip olacaklar.

Teknoloji Makaleleri