Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung Galaxy Serisinin Bugüne Kadarki En İnce Cihazı A8’i Tanıttı

08_SM-A800Samsung Electronics, son derece şık tasarımı ve güçlü performası ile öne çıkan Galaxy A serisinin en yeni üyesi Galaxy A8’i tanıttı. Galaxy A8, bugüne kadar pazara sunulan Galaxy cihazları arasındaki en ince akıllı telefon. Tamamen metal bir gövdeye sahip zarif tasarımının yanı sıra en gelişmiş kamera işlevleri de dahil olmak üzere tüketicilere üstün performans sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, cihazla ilgili olarak şunları söyledi: “Galaxy A, son derece şık tasarlanmış tamamen metal bir gövde, ultra ince tasarım, üstün donanım ve en iyi kamera deneyimini bir araya getiriyor. Yepyeni Galaxy A8 cihazımızla, Galaxy A felsefesine sadık kalarak şu ana kadarki en ince Galaxy cihazını kullanıcıların gündelik gereksinimlerini karşılayacak üstün bir performansla birlikte sunuyoruz.”

Galaxy A8, 5.7 inç Full HD Süper AMOLED ekran ve sadece 2.5 mm kalınlığındaki süper ince çerçevesiyle, ele mükemmel bir şekilde oturmasını sağlayarak kullanıcıyı daha çok sarmalayan bir izleme deneyimi sunuyor.

Zarif tasarım ve yüksek performans

Cihaz, ince ve zarif tasarımına ek olarak, F1.9 mercek ve HDR işlevselliği bulunan, yüksek çözünürlüklü 5MP ön ve 16MP arka kameralara sahip. Bu gelişmiş kamera özellikleri, Galaxy A8’in loş ışıkta bile son derece net ve parlak fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

Galaxy A8 ayrıca çok çeşitli pratik ve inovatif kamera işlevleri sunuyor. Kamerayı Hızlı Başlat işlevi sayesinde, Galaxy A8 kullanıcıları ana ekran tuşuna çift tıklayarak anında kamera moduna geçebiliyorlar. Akıllı Selfie işlevi de bulunan cihaz, Geniş Selfie modundayken mükemmel grup fotoğrafları çekebiliyor. Yüz Algılama, Selfie Alarmını kullanarak Arka Kamera Selfie Modundayken* kusursuz yüksek çözünürlüklü selfie’ler yakalayabiliyor.

Galaxy A8, kullanıcılara gündelik hayatlarında daha da büyük kolaylıklar sağlayan çok çeşitli ek özellikler sunuyor. Cihaz, bugüne kadarki en ince Galaxy olmasına karşın, uzun süre dayanan, yüksek kapasiteli bir 3050 mAH pile de sahip.

Son olarak, Galaxy A8, kullanıcıya tema servisi ve Smart Manager gibi çeşitli başka avantajlar da sunuyor. Tema servisi sayesinde kullanıcılar, cihazlarının güçlü performansından ödün vermeksizin çeşitli tasarım temalarıyla cihazlarını kişiselleştirebiliyorlar. Smart Manager ise kullanıcıların pil, depolama alanı RAM kullanımı ve kötü amaçlı yazılımları önleme gibi cihaz fonksiyonlarını kolayca kontrol ederek optimize etmelerine olanak tanıyor.

Galaxy A8, Ağustos ayında Beyaz, Siyah ve Altın renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Teknoloji Makaleleri