Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sen Fotoğrafını Çek, Gözün Kapalıysa Lenovo Photo Master 2.0 Düzeltsin

lenovoyenilogo_globaltechmagazineLenovo, Yoga ve İdeapad dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu yeni fotoğraf yönetimi yazılımı Photo Master 2.0’ı duyurdu. Türkiye’ye de getirilmesi planlanan Lenovo Photo Master 2.0, fotoğraf tutkunları için fotoğraf düzenleme, depolama ve paylaşma deneyimini daha gelişmiş ve basitleştirilmiş hale getiriyor. Yeni yazılım, en acemi fotoğrafçıların bile değerli anları kolaylıkla mükemmel hale getirmesini sağlıyor.

Gözlerin kapalı çıktıysa yüzünü değiştir

Otomatik yüz tanıma teknolojisinin kullanıldığı yazılımda yüze ait özelliklerin sabitlenme özelliği bulunuyor. Örneğin grup fotoğraflarınızın arasında gözlerinizin kapalı çıkmasını ya da gülmeyi unutan kişiyi artık dert etmeyin. En mükemmel fotoğraf için program, yüzlere ilişkin özellikleri kaydederek ard arda çekilen benzer fotoğraflardakilerle değiştirip düzenlemek için kullanıcıya tavsiyede bulunuyor. Sonuç olarak size her grup fotoğraf çekiminde mükemmel bir görüntü yakalama imkanı sunuyor.

Tek tuşla güzelleş, kolaj yap, paylaş

Photo Master 2.0, Selfie ve manzara fotoğraflarını da güzelleştirmek için çeşitli tek-klik opsiyonlar barındırıyor. Birkaç saniyede gözaltı torbalarını kaldıran yazılım, ten renginde düzenleme gibi dijital makyaj imkanları sunuyor.

Fotoğraflarınızdan yüksek kalitede kolajlar yaratıp fotoğraf arşivinizde multimedya hikayeler oluşturmanız çok kolay. Yazılım, otomatik olarak fotoğraflarınızı, galerinizin içinde düzenler ve istediğiniz fotoğrafları favori şarkınız ile birleştirerek fotoğraf serinizi canlı hale getirebilir. Zamana, mekana, tatil ve önemli günlere göre fotoğrafları düzenleyen Photo Master 2.0, geçmiş fotoğraf koleksiyonları aracılığı ile yaklaşan önemli günleri de hatırlatıyor. Yazılım aynı zamanda ekstra bir uygulamaya gerek duymadan hazırladığınız fotoğraflarınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilme özelliğine de sahip.

Teknoloji Makaleleri