Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Nimble Storage, Avnet ile Türkiye Pazarına Giriyor

Avnet Flash depolama çözümleri şirketi Nimble Storage (NYSE: NMBL), bugün küresel teknoloji dağıtımında öncü Avnet, Inc. (NYSE: AVT) ile Kuzey Amerika’da yaptığı ortaklığın başarısına dayanarak dağıtım anlaşmasının EMEA Bölgesinin tümünü kapsayacak şekilde genişletildiğini duyurdu. Bundan sonra Avnet Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, İrlanda, Lüksemburg, Hollanda, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Krallıkta bulunan çözüm ortaklarına SmartStack çözümleri ile beraber Nimble Adaptive Flash depolama ürünlerini de sağlayacak.

Nimble Adaptive Flash platform 50’den fazla ülkede 6200’den fazla müşterinin tercihi. Farklı özellikleri ve gereksinimleri olan uygulamaları desteklemek için farklı silolarda dağıtılan ve yönetilen mevcut ve salt-flash depolama mimarileri ve sistemlerine kıyasla Nimble Adaptive Flash platformu performans, kapasite ve veri koruma konularında tüm şirketteki iş yüklerinin ihtiyaçlarını dinamik olarak karşılayan tek bir depolama mimarisi sunar ve depolamanın birleştirilmesinin sağlayabileceği tüm potansiyeli ve faydaları sağlar. Cisco UCS ve Nimble CS-Serisi dizilerini temel alan Nimble SmartStack entegre çözümleri işletme müşterilerine farklı veri merkezi altyapısı kullanmakla ilgili işletme risklerini ortadan kaldırmak ve uygulama dağıtımını hızlandırmak için uçtan uca test edilmiş bir mimari sunuyor.

Bu anlaşma sayesinde Avnet, Nimble SmartStack entegre çözümleri sunarak portföyünü genişletecek. Bu çözümler; uygulama, sunucu, hipervizör, ağ oluşturma ve depolama bileşenlerini entegre bir platform olarak kullanmadan kaynaklanan zorlukları en aza indiriyor. EMEA Bölgesindeki çözüm ortakları da artık SmartStack çözümlerini tek bir dağıtıcıdan satın alma imkanına sahip.

Nimble Storage EMEA Bölgesi satış başkan vekili Clare Loveridge, “Müşterilerden ciddi bir talep görüyoruz ve SmartStack entegre çözümlerine müşteriler çok hızlı şekilde uyum sağlıyor. Her sene müşteri uygulamaları ikiye katlıyor. Bize göre bu etkileyici büyümenin bir kısmı Avnet ile son iki senedir Kuzey Amerika’da sürdürdüğümüz ortaklığın gücünden geliyor” diyor ve ekliyor “Avnet ile ortaklığımızın gücü tüm EMEA Bölgesini kapsayacak şekilde genişlemeye sebep oldu ve bu sayede bölgedeki çözüm ortaklarımız satışlarını ve şirketlere ve potansiyel müşterilere çözümler sunma hızını arttırabilecek.”

Avnet Technology Solutions EMEA Bölgesi iş geliştirme başkan vekili Dieter Lott ise, “Pazarın önde gelen flash depolama satıcısı Nimble’ın portföyümüze eklenmesinin birçok avantajları var. Ortaklarımız büyüyen şirketlerin gereksinimlerini karşılamak için sade, verimli ve yenilikçi depolama çözümleri talep ediyor ve Nimble da tam aranılanı sunuyor. Aynı şekilde, SmartStack entegre çözümleri Avnet, Nimble ve Cisco’nun tecrübelerini bir araya getirerek birleşik platform portföyümüzü geliştiriyor. Bu iki teknoloji lideri firma ile olan genişlemiş ortaklığımız birleşmiş altyapı mimari karmaşıklığını ve riski azaltarak çözüm ortaklarımızın pazara sürmesini kolaylaştırıyor. Bu sadeliği sunabilmek ortakların teknolojiyi son kullanıcılar için iş çözümlerine dönüştürmesini sağlıyor” dedi.

Teknoloji Makaleleri