Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Black Hat Europe Konferansı’nın Ağ Güvenliği Fortinet ’e Emanet

fortinet globaltechmagazineSiber güvenlik ve tehdit istihbaratı alanında yüksek performanslı çözümler sunan Fortinet, bu yıl 10-13 Kasım tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilecek olan Black Hat Bilgi Güvenliği Konferansı’nın ağ güvenliğinden sorumlu olacak.

Dünyanın en kapsamlı bilgi güvenliği konferanslarının güvenlik gereksinimlerini karşılamak için özel çözümler geliştiren Black Hat, bu kez 10-13 Kasım’da Amsterdam’da düzenlenecek Black Hat Europe Bilgi Güvenliği Konferansı’nın ağ güvenliğini Fortinet’in donanımlarıyla sağlayacak.

Etkinlik boyunca ağ güvenliğinde herhangi bir sorun yaşamamak için yüksek performanslı FortiGate güvenlik duvarlarını tercih eden Black Hat, aynı zamanda katılımcıların kesintisiz, hızlı ve ultra-güvenli bir internet bağlantısı elde edebilmesi için konferans salonlarında FortiAP kablosuz erişim noktalarını devreye sokacak.

Fortinet Uluslararası Satış ve Destek Birimi Başkan Yardımcısı Patrice Perche, “Siber saldırıların sıklığı her geçen gün artarken, siber tehditlerin kapsamı da gitgide genişliyor. Black Hat Europe gibi büyük ve kalabalık bir konferans da, gerekli ağ güvenliği önlemleri alınmadığı takdirde, siber suçlular için ses getirebilecek başarılı bir hedef konumuna gelebilir. Bu nedenle bu etkinlikte katılımcıların ve organizasyon sahiplerinin kişisel ve kurumsal verilerini koruma konusunda Black Hat ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz” diyor.

Fortinet ile yürütülen işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Black Hat Genel Müdürü Steve Wyle ise, “Bu yıl, konferansımızın ağ güvenliğini sağlama konusunda, ağ güvenliği topluluğunun en güçlü üyelerinden biri olan Fortinet ile birlikte çalışacağımız için çok şanslıyız. Katılımcılarımızın konferans boyunca bağlantı ve veri gizliliğiyle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamayacağına eminiz” diyor.

1997 yılından bu yana düzenlenen ve bugün dünyanın en saygın uluslararası bilgi güvenliği etkinliklerinden biri olan Black Hat konferans serisi, her yıl dünyanın en iyi ve en parlak güvenlik profesyonellerini ABD, Avrupa ve Asya’da bir araya getiriyor, bilgi güvenliği alanındaki en güncel sorunları, araştırmaları ve eğilimleri katılımcılarla paylaşıyor.

Teknoloji Makaleleri