Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Proline, SimpliVity’nin Türkiye’de Platinum Seviyesindeki İlk İş Ortağı Oldu

proline globaltechmagazineTürk teknoloji şirketi Proline, veri merkezi altyapılarını tek çatı altında toplayan ABD merkezli BT şirketi SimpliVity ile stratejik iş ortaklığına artık Platinum Partner seviyesinde devam edecek.

Türk teknoloji şirketi Proline Bilişim, ABD merkezli BT şirketi SimpliVity ile kurmuş olduğu stratejik iş ortaklığında Platinum Partner seviyesine yükselen ilk ve tek Türk şirketi oldu.

İstanbul’daki Ar-Ge merkezinde veri merkezi entegrasyonuna yönelik çözümler de üreten Proline, 2014 yılında iş ortaklığı yapmaya başladığı SimpliVity’nin sunucu, depolama ve ağ altyapılarını tek çatı altında buluşturan ürünü OmniCube’un Türkiye’deki satış ve kurulumunda göstermiş olduğu başarı nedeniyle Platinum Partner olmaya hak kazandı. Proline, SimpliVity’nin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı 26 Ekim’de Almanya’da yapılan EMEA Partner Konseyi’ne de katılan tek Türk şirket olmuştu.

Stratejik iş ortaklığı kapsamında Proline; SimpliVity’nin sunucu, depolama ve ağ altyapılarını tek çatı altında buluşturan ürünü OmniCube’un satışını ve kurulumunu üstleniyor. Geleneksel altyapıların karmaşıklığını ve yüksek masrafını ortadan kaldıran OmniCube ile Proline, sistem entegrasyonu hizmeti sunduğu müşterilerine maliyet avantajı sağlıyor.

Proline, Haziran ayında da Simplivity’nin ürünü OmniCube’u kullanarak İstanbul’un en kalabalık ilçesi Bağcılar’da yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha etkin hizmet sunmak isteyen Bağcılar Belediyesi’ne esnek ve performans odaklı bir BT mimarisi kazandırmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Proline Satış Direktörü Bilginç Işık, “Proline olarak “Akıllı Güvenli Şehir Platformu (ISCP)” ürün ailemizdeki modern güvenlik çözümleri dışında, veri merkezi teknolojilerinde de trendleri analiz ederek müşterilerimize maliyet ve rekabet avantajı sağlayan çağdaş çözümler sunuyoruz. Proline olarak bu yeni trendin en güçlü temsilcilerinden SimpliVity ile kurmuş olduğumuz stratejik iş birliğini en üst seviyeye çıkarmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

SimpliVity Bölge Müdürü Tarcan Serdaroğlu ise konuyla ilgili “Proline ile birlikte kısa sürede özel sektör, kamu ve eğitim alanlarında hizmet veren kurumların bilgi teknolojileri alt yapılarını Omnicube cihazlarımızla basitleştirirken; performans, verimlilik ve tek bir noktadan yönetim avantajı sağlamış bulunmaktayız. Proline’ın Platinum iş ortağımız olarak bundan sonraki dönemde de başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Teknoloji Makaleleri