Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dassault Systemes CES 2016’da Üç Boyutlu Evrenini Sergileyecek

dassault systemes globaltechmagazineDünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan 3DEXPERIENCE Şirketi Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE evrenini 6-9 Ocak 2016 tarihinde Las Vegas Neveda’da düzenlenecek olan CES Fuarı’nda sergileyeceğini duyurdu.

Sands Expo salonunda 3D Baskı Pazarında yer alan Dassault Systèmes fuar alanı, içinde bulunduğumuz deneyim çağında “Hayal Et, Yarat, Yaşa” teması çevresinde oluşturulan etkileşimli bir yolculuğa katılma fırsatı verecek.

Bu fuar pavyonunun üç alanında ziyaretçiler, şirketin 3DEXPERIENCE platformunun tüketici deneyimleri oluşturmak için günümüzün en yenilikçi düşünüş, tasarım ve mühendislik şekillerine nasıl biçim verdiğini görecekler.

“Hayal Et” alanında ziyaretçiler, fikirleri taslak haline getirerek hayata geçiren bir HTC sanal gerçeklik setiyle desteklenen 3D uygulamasını tecrübe edecekler. Ardından, fikir oluşturmadan tasarıma, satışa ve pazarlamaya kadar ürün gelişiminin tüm adımlarına yayılan gösterimler aracılığıyla şirketlerin nasıl ürün yarattığını keşfedecekler. Son olarak ziyaretçiler, insanların evlerini kişiselleştirmelerinden 3D teknolojileriyle alışveriş yapmalarına ve geleceğin şehirlerinde gezinmeye kadar 3D deneyimini nasıl yaşadığını ve tükettiğini görecekler.

Otomobiller, sağlık hizmetleri, akıllı telefonlar, dronlar, 3D baskı, Nesnelerin İnterneti ve diğer segmentler birbirine geçerek tüketici deneyiminde devrim yaratan özgün yüksek teknolojili konseptler sağlamakta. Ürünlere güç veren yarı iletkenlerden giyilebilir cihazlara ve ulaşım, doğa bilimleri veya inşaat için özelleştirilmiş elektroniklere kadar teknoloji trendlerindeki hızlı değişiklikler ve yeni ürün lansmanlarının sıklığı, yeni kategoriler oluşturmak ve bunlara hızlıca uyum sağlamak için güçlü tasarım, mühendislik ve üretim uygulamaları gerektiriyor.

Dassault Systèmes yüksek teknoloji endüstrisinde dijital dönüşümü ilerletirken sanal dünyanın gerçek dünya deneyimlerini simüle etme gücünü tanımlıyor. 3DEXPERIENCE platformu yatırımcıların, tüketicileri olumlu ve sürdürülebilir olarak etkileyebileceği yeni nesil bütüncül deneyimler oluşturmasına yardımcı oluyor.

Dassault Systèmes Yüksek Teknoloji Endüstrisi Başkan Yardımcısı Olivier Ribet şunları söyledi: “Sofistike veri sensörleri ve bağlantılı cihazlar insanların çevrelerindeki dünyayla etkileşim kurma yöntemlerini değiştirirken CES, şirketler, tüketiciler, yöneticiler, üreticiler, yaratıcılar ve onarımcılara 3DEXPERIENCE evrenlerinin nasıl bu son derece sosyal, mobil ve bağlantılı yeni çağın omurgasını oluşturduğunu göstermek için mükemmel bir forumdur.”

Dassault Systèmes’in endüstri çözümü deneyimleri hakkında daha fazla bilgi için: http://www.3ds.com/industries/high-tech/

Teknoloji Makaleleri