Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

CMC Deneyimli İsimlerle Satış ve Pazarlama Kadrosunu Güçlendiriyor

cmc globaltechmagazineTürkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktör görevine Melih Ünsal getirildi. Özellikle telekomünikasyon ve bankacılık sektörlerindeki başarılı kariyeri ile dikkat çeken Ünsal’ın 9 yıla yaklaşan deneyimi bulunuyor.

4 bin 500’ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC, müşterilerinin memnuniyetini, deneyimini ve hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarabilmek amacıyla sektörün uzman isimleri ile ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda yakın zamanda Avrupa’nın en büyük fonlarından birine satışı gerçekleşen CMC ailesine son olarak katılan isim, 9 yıla yaklaşan deneyimi ile Melih Ünsal oldu. Ünsal, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktör olarak görev yapacak.

Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan Melih Ünsal, yüksek lisans eğitimine Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde devam etti. İlk pazarlama ve satış deneyimlerini Turkcell Kurumsal Çözümler Merkezi’nde Satış Koordinatörü olarak edindi. 3 yıl sonra Bank Asya’da Satın Alma Departmanı’nda Satın Alma Uzmanı olarak görev alan Ünsal, Ürün ve Pazarlama Bölümü’nde Mortgage Ürün Yöneticisi olarak görevlerine devam etti. Ünsal, CMC ekibine katılmadan önce, Vodafone’da Kurumsal İşletmeler Bölümü Finans Segmenti Satış Yöneticisi olarak görev yapmaktaydı.

Teknoloji Makaleleri