Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yealink Uçtan Uca Video Konferans Çözümlerini Geliştiriyor

bircom globaltechmagazineIP telefon üretiminde dünyada ilk ikide yer alan Yealink, video konferans çözümlerine üç yeni ürün ekledi. Yealink’in uçtan uca video konferans çözümlerine VC110 Tümleşik Video konferans sistemi, SIP VP-T49G HD Dokunmatik Ekranlı Videolu Telefon ve VC Masaüstü yazılımı eklendi.

Bircom distribütörlüğü ile kullanıcılara ulaşan Yealink’in yeni ürünleri ile birlikte, video konferans hizmeti artık işletmelerin tüm ihtiyaç senaryolarını karşılıyor. VC400 ile merkez ofis toplantıları, VC120 ve VC110 ile orta ölçekli bayi toplantıları, T49G ile masaüstü video toplantıları, VC Masaüstü yazılımı ile mobil video toplantıları yapılabiliyor. Yealink’in video konferans çözümleri, yerinde kurulum hizmeti ile sunuluyor ve dünyanın en yaygın kullanılan birçok bulut altyapı sistemi ile birlikte kullanılabiliyor. Yealink’in 10 yıllık deneyimi üzerine tasarladığı ürünler, video konferans endüstrisine olumlu katkılar sağlıyor.

VC110 Tümleşik Video konferans çözümü

VCM60 kablosuz mikrofon düzeneği ile birlikte çalışan VC110, küçük toplantı odalarının kendine özgü tüm ihtiyaçlarına cevap verebilir nitelikte. Kullanıcı dostu arayüzü ile kurulumun çok basitleştirildiği VC110, tüm katılımcılar için 1080P Full HD video konferans deneyimi sunuyor. Yealink VC110, daha önce pazara sunulan VC400 ve VC120 ürünlerinde beğenilen bir çok özelliğini taşıyor. Bunların başında da, bant genişliği tasarrufu sağlayan H.264 High Profile kodeği yer alıyor. Bu kodek sayesinde VC110, düşük internet bağlantı hızlarında bile video konferans deneyimini en üst düzeyde yaşatıyor. Lisanssız olarak sunulan 1080P içerik paylaşma, yerel diske kayıt ve çift ekran özellikleri ile VC110, tüm uzak noktalar için video konferans kalite ve deneyimini en üst düzeyde sunuyor.

SIP VP-T49G HD dokunmatik ekranlı video telefonu

Yealink’in bu öncü modeli masaüstü video konferansı üzerinden yapılabilecek çalışma ve işbirliğinin nasıl devrimsel bir şekilde geliştiğini gösteriyor. Endüstrinin en üst düzey video ve ses kalitesini sağlayan teknolojiler ile donatılan cihaz üç yönlü video konferans yapabiliyor. Tümleşik Wi-Fi, Bluetooth ve lokal USB üzerinden kayıt imkanı da sunan T49G her türlü kullanım senaryosuna uyum sağlayabiliyor. 2 mega piksel kamerası, USB 2.0 üzerinden görüntü ve sesli konferans kaydı, 8 inçlik dokunmatik ekranı ve Bluetooth 4.0 özellikleriyle hem bugünün hem de geleceğin tüm iletişim ihtiyaçlarınıza karşılık verebiliyor.

Yealink VC Masaüstü yazılımı

Yazılım 720P video ve 1080P Full HD içerik paylaşımını destekliyor. H.323/SIP ve H.264 ile mükemmel ağ adaptasyonu ve uyumluluğu sunuyor. Otomatik güncellemeleri, tek tıkla kurulumu ve kullanıcı dostu basit arayüzü ile yazılım son derece kaliteli bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Diğer tüm video konferans ürünlerinde olduğu gibi Yealink VC Masaüstü yazılımı da H.264 High profil kodeği ile en düşük bant genişliklerinde bile kusursuz bir video konferans deneyimi sunuyor. Full HD içerik paylaşımı ve HD kalitesinde görüntü aktarımı ile VC Masaüstü yazılımı Windows işletim sistemlerinin tüm versiyonları ile sorunsuz olarak çalışıyor.

Teknoloji Makaleleri