Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avnet Technology Solutions Türkiye Yeni Satış Direktörü Sektörün Deneyimli İsmi Ufuk Esin Oldu

Ufuk Esin AvnetKüresel teknoloji dağıtımında öncü Avnet, Inc.’e (NYSE:AVT) bağlı Avnet Technology Solutions Türkiye ’de 2015 Aralık ayından itibaren geçerli olmak üzere Satış Direktörlüğü görevine Ufuk Esin getirildi.

1962’de Ankara ’da doğan Ufuk Esin sırasıyla Ankara Koleji ve ODTÜ Mühendislik Fakültesinden mezun olmuştur. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak, çalışma hayatına 1989 yılında Ankara ‘da girdiği IBM Türk Limited şirketinde Satış Uzmanlığı görevi ile başlamıştır.1997 yılınnda IBM Türiye’de Satış Müdürü olarak İstanbul’ a atanmıştır. 1999‘da İsrail, Yunanistan ve Türkiye ’den sorumlu Operasyon Müdürlüğü görevini Türkiyede’ki Satış Müdürlüğü görevi ile eşzamanlı olarak Milano-İtalya’dan yürütmüştür.

2001 yılında IBM Türkiye Kişisel Sistemler Ülke Müdürü olarak atanmış ve takiben dünya çapında IBM Kişisel Bilgisayar bölümünü Lenovo ‘nun satın alması sonrasında Türkiye ofisini kurmuş ve Lenovo Genel Müdürlüğünü görevini yürütmüştür.

2009 yılından itibaren IT ve Telekom sektörlerinde bir çok firmaya seçme ve yerleştirme hizmeti, insan kaynakları ve yönetim konularında danışmanlık veren Ufuk Esin Aralık 2015 itibariyle Avnet Technology Solutions Türkiye bünyesine Satış Direktörü olarak katılmıştır.

Teknoloji Makaleleri