Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox ’tan Mobil Çalışmayı Kolaylaştıracak 5 Yeni Çözüm

xerox globaltechmagazineXerox, kablosuz çalışma özelliği olmayan yazıcıları kablosuz ve uzaktan erişilebilir hale getiren Xerox Kablosuz Baskı Çözüm Adaptörü’nün de  aralarında bulunduğu 5 yeni mobil çözümü kullanıma sunuyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji ve iş süreç yönetimi şirketlerinden Xerox, ofis çalışanlarının mobil cihazları ile veya ofislerinin dışından her türlü bilgi ve dokümana ulaşmasını, paylaşmasını sağlayacak yeni yazılım ve donanım çözümlerini Türkiye’de kullanıma sunuyor.

Xerox’un yeni mobil çözümleri ile çalışanlar, ofis dışından veya mobil cihazları üzerinden iş arkadaşlarına, buluta güvenli bir şekilde doküman gönderebilecek ve baskı alabilecek.

Xerox Türkiye Ofis Ürünleri Pazarlama Müdürü Erhan Aslantürk, Xerox’un duyurusunu yaptığı yeni mobil çözümleri ile ilgili olarak “Özellikle ofisten uzakta çalışmanın getirdiği karışıklık ve iş akışındaki aksaklıklar çalışanların ofis cihazlarına veya bulut sistemlerine bağlanmasında sorun yaratıyordu. Kullanıma sunduğumuz bu beş mobil çözüm ile uzaktan çalışmanın getirdiği zorlukları ortadan kaldırıyor, mobil cihazları da kullanarak ofis dışından verimli çalışmayı sağlıyoruz” dedi.

Xerox Wireless Print Solutions Adapter

Ofisler için eşsiz bir çözüm olan Xerox Wireless Print Solutions Adapter, wireless ve mobil baskı bağlantılarına sahip olmayan baskı cihazlarının bu özellikleri edinmesini sağlıyor. Baskı cihazının yanına konulan adaptör, Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, NFC tap-to-pair ve Apple AirPrint ile entegre çalışabiliyor, iOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlar üzerinden baskı alınmasına imkan veriyor.

Xerox Mobile Link App

Xerox’un popüler uygulaması Mobile Link App, artık Android ve iOS işletim sistemli cihazları destekliyor ve bulut tabanlı çalışma özelliklerine yenilerini ekliyor. Uygulamanın güncellenen özellikleri ile örneğin muhasebe departmanından bir çalışan, faturaları mobil cihazı ile tarayarak veya fotoğrafını çekerek kolay ve hızlı bir şekilde SharePoint’e aktarabilecek, kopyasını DropBox hesabında saklayabilecek ve yöneticisine mail olarak gönderebilecek. 

Xerox Mobile Print Cloud v3.0

PrintByXerox özelliği ile güncellenen Xerox Mobile Print Cloud v3.0 yazılımı ile Xerox çok fonksiyonlu ofis cihazlarına bağlı olunan her yerden mobil baskı almak mümkün oluyor. Tüm gününü şirket içinde farklı lokasyonlarda geçiren bir çalışan, bastırmak istediği bir dokümanı önceden belirlenmiş ve tüm baskı cihazlarına tanımlı mail adresine (örneğin, sirketismi@printbyxerox.com) gönderiyor ve en yakınındaki baskı cihazı üzerinden dokümanı yazdırabiliyor. Uygulama, cihazın Extensible Interface Platform’u üzerinde çalışıyor.

Xerox Mobile Print Solution

Bu yazılım sayesinde mobil cihazlar ile markası fark etmeksizin her marka baskı cihazı üzerinden çıktı alınabiliyor. Yazılım Apple AirPrint ile de entegre şekilde çalışıyor.

Xerox PrintSafe Software

Xerox’un yeni yazılımı, çok fonksiyonlu yazıcılara kimlik doğrulama özelliği sağlıyor. Xerox marka olması fark etmeksizin tüm baskı cihazları ile uyumlu olan yazılım, çok fonksiyonlu baskı sistemlerinin kullanıcı erişim işlemlerini yönetiyor, istenilen her yerden ve her marka çok fonksiyonlu baskı cihazından çıktı alınabilmesini sağlıyor.

Teknoloji Makaleleri