Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox yönetilen iş akışı hizmetlerinde de lider

xerox globaltechmagazine
Xerox, IDC MarketSpace Raporu’nda Yönetilen İş Akışı Hizmetleri alanında Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEMA) pazarlarının lider şirketi olarak gösterildi.

Xerox, dünyanın en büyük sektörel araştırma ve analiz şirketleri tarafından faaliyet gösterdiği alanlarda lider şirket olarak tanımlanıyor. Piyasa değerlendirmeleri, danışmanlık hizmetleri, bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon sektörlerine dair analizler yapan IDC; Yönetilen İş Akışı Hizmetleri sektörünü ve bu alanda faaliyet gösteren firmaları değerlendirdiği MarketSpace adlı raporunda Xerox’u Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarlarının lider şirketi olarak gösterdi.

Xerox Türkiye Kurumsal Satış ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Gençtürk, Yönetilen İş Akışı Hizmetleri alanında Xerox’un lider gösterilmesi ile ilgili olarak “Yönetilen İş Akışı Hizmetlerine ve BPO teknolojilerine (İş Süreçlerinde Dış Kaynak Kullanımı) adaptasyon CEMA (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nde hızla yaygınlaşıyor. Bu adaptasyon şirketlere baskı hacimlerinin düşmesi ve maliyet avantajının yanında birçok fayda sağlıyor. Çözümlerimiz şirketlere iş akışlarının otomasyonu, çalışan üretkenliğinin artması, zaman ve maliyet tasarrufu, sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi gibi hayati getiriler sunuyor” dedi.

Xerox’un ürün ve yazılım çözümleri müşterilerinin doküman yönetim sorunlarını ortadan kaldırıyor. Xerox’un Dijital Alternatifler (Xerox Digital Alternatives) ve Xerox DocuShare gibi yazılımları ile kişisel üretkenliği artırırken doküman süreçlerini otomatikleştirerek ofislerin verimli çalışmasına da fırsat tanıyor.

IDC MarketSpace Raporu’nda Xerox’a atfedilen diğer özellikler: 

  • Yönetilen baskı hizmetlerinden iş akışı otomasyonu ve BPO alanlarına kadar çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor olması,
  • Müşterilerinin baskı ve doküman yönetim konularında daha yüksek seviyede bir olgunluğa ulaşmaları için teknoloji ve iş ortaklığının yanında geniş bir müşteri tabanı ile farklı sektörelere uzanan deneyimi,
  • Global ölçekte yeteneklerin geliştirilmesi, sürekliliğin sağlanması ve etkileşimin basitleştirilmesi için iyi tanımlanmış ve yapılandırılmış eğitim, sertifikasyon ve partner programlarına sahip olması.

Teknoloji Makaleleri