Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Penta Abonelik Yönetimi Sistemi ile verimlilik artacak

penta globaltechmagazineSektörün yenilikçi markalarından Penta Teknoloji, iş ortaklarının iş yapış süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen Penta Abonelik Yönetimi’ni duyurdu. Penta’nın B2B e-ticaret sitesi Bayinet’in hizmetlerinden biri olarak konumlanan Penta Abonelik Yönetimi (PAY), iş ortaklarına müşteri ilişkilerini geliştirmeye ve yeni satış potansiyelleri yaratmaya yönelik pek çok avantajı bir arada sunuyor. 

Türkiye’nin lider teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, iş ortaklarının iş yapış süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Penta Abonelik Yönetimi (PAY) olarak adlandırılan yeni sistem ile Penta iş ortakları, müşterilerine ait yazılım aboneliklerini, hizmet/servis kontratlarını veya bulut ürünü satışlarını kolayca yönetebilecek. Yeni sistem kullanıcılarına hem var olan müşteri ilişkilerini geliştirme hem de yeni satış potansiyelleri yaratma konusunda pek çok avantaj sunuyor.

PAY tüm aşamalarda Bayinet, ERP ve anlaşmalı tedarikçi sistemleri ile iletişim halinde olarak çalışıyor. Böylece abonelik siparişi dakikalar içerisinde işlenebiliyor, abonelik sözleşmeleri zamanı geldiğinde otomatik olarak yenilenebiliyor. Yeni ürün eklenmesi ve çıkarılması, yeni kullanıcı tanımlanması, kullanıcı sayısının değiştirilmesi gibi işlemler ise tek bir tık ile kolayca gerçekleşebiliyor.

PAY sisteminin satış ekibine sağladığı benzersiz kolaylıklar, şirketlere verimlilik olarak anında yansıyor.

Sistemin sağladığı abonelik raporları doğrultusunda, oluşacak satış fırsatları kolayca izlenerek, daha gerçekçi ciro hedefleri belirlenebiliyor. ‘’Fırsat Takip Raporu’’ üzerinden abonelik bitiş tarihi yaklaşan müşterilerin bilgilerini görüntüleyebilen satış temsilcileri fırsatları kolayca satışa çevirebiliyor. Müşteri ile sürekli iletişimde kalan satış temsilcileri ile müşterileri arasındaki ilişkisi güçleniyor. ‘’Otomatik Yenileme’’ özelliği ile yazılım abonelikleri kendiliğinden yenilenip, faturalanabiliyor. Böylece operasyonel verimlilik artıyor ve iş geliştirmeye daha çok zaman kalıyor.

PAY sistemi ile iş ortaklarının elde edeceği avantajları vurgulayan Penta Teknoloji Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Yasemin Budak ise konu hakkında şunları söyledi: “PAY platformu, dijitalleşmeye yaptığımız yatırımlar ve iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırma stratejilerimiz ile şekillendi. Bayi, dağıtıcı ve tedarikçi zincirini kusursuz biçimde otomatikleştirebiliyoruz. Her gün yeni bir tedarikçimizin sistem entegrasyonunu gerçekleştirerek, platformun yönetim arayüz kapasitesini genişletiyoruz.”

Teknoloji Makaleleri