Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

StorageCraft, VMware sunucular için yüzde 100 iş sürekliliği sağlıyor

storagecraft globaltechmagazineStorageCraft, 27-31 Ağustos tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleştirilecek VMworld 2017 etkinliğinde yerini alıyor.

StorageCraft, bu etkinlikte VMware sunucular için ödüllü, ölçeklenebilir depolama üniteleri ve felaket kurtarma çözümlerini sergileyecek ve kritik dataların sadece 1 dakikada kurtarılması ile ilgili örnekler sunacak.

StorageCraft geçen yılki VMworld etkinliğinde ShadowProtect SPX veri koruma yazılımıyla “Best of VMworld 2016” Altın Ödülü’nü almıştı. Bu yıl da Las Vegas’daki etkinliğe katılan StorageCraft, ziyaretçiler için özel gösterileri planlıyor.

Yedeklerin anında çağrılması

VMworld ziyaretçileri; OneBlox 5210 üzerinde koşan sanal makinenin StorageCraft ShadowProtect SPX® ve VirtualBootTM for vSphere teknolojisi kullanılarak 1 dakikadan kısa bir sürede kurtarılabildiğini etkinlikle görme imkanı bulacak.

Konuyla ilgili bilgi paylaşan StorageCraft CEO’su Matt Medieros; “OneBlox 5210 çözümünün VMware ortamınızın yüksek performans ihtiyaçlarınızı ne kadar uygun fiyata karşıladığını görünce şaşıracaksınız. OneBlox 5210, ölçeklenebilir flash depolama altyapısı ile benzersizdir. Depolama kapasitesini arttırmak sadece bir disk eklemek kadar basit ve zahmetsizdir. Değişken uzunlukta tekilleştirme ve sıkıştırma gibi güçlü veri azaltma teknolojileri kullanır. Yedek imajlarınızı OneBlox üzerinden çalıştırmak inanılmaz hızlıdır” açıklamasını yaptı.

Tek tıklama ile anında felaket kurtarma

Geniş çaplı bir felaket, işletmeler için hatırı sayılır bir kapalı kalma zamanına ve veri kaybına neden olur.

“Olağanüstü özelleştirilebilir felaket kurtarma bulut sistemimiz StorageCraft® Cloud Services™in bu tür büyük felaketlere karşı BT altyapınızı korumada nasıl yardımcı olabileceğini görün” çağrısını yapan Matt Medieros, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cloud Services, dosya klasör kurtarmaktan, bir makinenin veya tüm makinelerin anında sanal makine olarak kurtarılabilmesine kadar her alanda size yardımcı olabilir. Felaket durumunda dilediğiniz gibi bir ağ oluşturup, makine açılma sırasını ayarlamanızı sağlayan anında kurtarma özelliğimiz sadece bir tık ötenizde.”

Teknoloji Makaleleri