Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ericsson, Güney Kore 2018 Kış Olimpiyatları’na teknoloji desteği verecek

ericsson-globaltechmagazineEricsson, NBC Olympics’in milyonlarca izleyiciye ulaşacak video dağıtımını desteklemek üzere önde gelen şifreleme ve uydu alıcısı teknolojilerini sunacak.

NBC Olympics, Güney Kore PyeongChang’da, 8-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 23. Kış Olimpiyat Oyunları’nın prodüksiyonu için video katkısı çözümleri sunmak üzere Ericsson’u seçti. İşbirliğine ilişkin duyuru, Ericsson Medya Çözümleri Başkanı Angel Ruiz ve NBC Sports Operasyonlar Kıdemli Başkanı Christopher Connolly tarafından yapıldı.

Ericsson, NBC Olympics’in milyonlarca izleyiciye ulaşacak video dağıtımını desteklemek üzere önde gelen şifreleme ve uydu alıcısı teknolojileri yelpazesini sunacak. Ericsson’un uzman mühendisleri olimpiyat öncesinde ekipman ve sistem kurulumlarını yaparak, olimpiyat süresince de 7 gün 24 saat boyunca tüm sistemlere, birçok noktadan destek olacak.

Ericsson’un ödüllü şifreleme çözümleri, sektördeki en yüksek kalitede video işleme ve yayın performansını sunarken, tüm video formatları için şifre çözme etkinliği konusunda en üst düzey çözümü getiriyor. Ericsson medya işleme platformu; hem fiber hem de uydu altyapısını kullanarak, çok değerli olan yüksek kaliteli HD içerik sunuyor.

NBC Sports Operasyonlar Kıdemli Başkanı Christopher Connolly: “Teknolojide Ericsson’un güvenilirliği ve uzmanlığı, 2018 Olimpik Kış ve Paralimpik Oyunlarının NBC Olympics prodüksiyonunu emanet etme konusunda seçimimizi kolaylaştırdı. Ericsson’un ortaklığı sayesinde, güvenilir ve kanıtlanmış bir çözümüm sunacağımızı biliyoruz” dedi.

Ruiz ise; “Olimpik Kış Oyunlarının yayın ve prodüksiyonunu bir kez daha desteklemekten dolayı onur duyuyoruz. Piyasa lideri şifreleyici ve alıcı teknolojilerimiz ve video sıkıştırma çözümlerimiz ile hizmetlerimizi sunarak bu prestijli etkinliğin yayınının, en yüksek performans, verimlilik ve güvenilirlik seviyelerinde olmasını sağlıyoruz” dedi.

Teknoloji Makaleleri