Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

PayTR ekibine iki önemli isim katıldı

PayTR-globaltechmagazineGeliştirdiği ürün ve teknolojilerle müşterilerinin ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran ödeme şirketi PayTR, bünyesinde geliştirilecek olan elektronik para faaliyetleri kapsamında ön ödemeli kart ve dijital cüzdan projelerinde elektronik para iş geliştirme direktörü olarak Sadberk Sunter Şenbağ ve iş geliştirme müdürü olarak Naz Alize Naak’ı ekibine kattı.

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, ekibini güçlendirerek büyümesine devam ediyor. PayTR bünyesinde geliştirilecek olan elektronik para faaliyetleri kapsamında ön ödemeli kart ve dijital cüzdan projelerinde görev almak üzere, elektronik para iş geliştirme direktörü Sadberk Sunter Şenbağ, elektronik para iş geliştirme müdürü Naz Alize Naak oldu.

Sadberk Sunter Şenbağ kimdir?

1987 İstanbul doğumlu Sadberk Sunter Şenbağ, lisans ve yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka yönetimi bölümlerinde tamamladı. Sırasıyla Yapı Kredi Bankası, Garanti Ödeme Sistemleri AŞ ve Birleşik Ödeme şirketlerinde görev yaptı. Finans sektöründe 10 yıllık tecrübeye sahip Şenbağ, en son görev aldığı Birleşik Ödeme şirketinde elektronik para ve ödeme hizmetleri faaliyetleri kapsamında ön ödemeli kart, dijital cüzdan, para transferi ve tahsilat projelerinde iş geliştirme direktörü olarak görev aldı. Geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) tebliğiyle Elektronik Para alanında hizmet vermek üzere lisansını alarak, elektronik para faaliyetlerini geliştirmeye başlayan PayTR bünyesinde ön ödemeli kart ve dijital cüzdan projelerinde elektronik para iş geliştirme direktörü olarak görev yapacak.

Naz Alize Naak kimdir?

1994 İstanbul doğumlu Naz Alize Naak, lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde alarak 2017 yılında mezun oldu. Profesyonel iş hayatına 2018 yılında Birleşik Ödeme’de başlayan Naz Alize Naak, dört yıl boyunca “Fintech As a Service” konseptiyle kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla gerçekleştirilen birçok ön ödemeli kart ve dijital cüzdan projesinde elektronik para ürün direktörü olarak görev aldı. Elektronik Para faaliyetleri kapsamında ön ödemeli kart ve dijital cüzdan projelerinde elektronik para iş geliştirme müdürü olarak görev yapacak.

Teknoloji Makaleleri