Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony Avrupa Profesyonel AV ve Medya çözümleri Pazarlama Ekibine Yeni Lider

sony_globaltechmagazineSony Europe, AV ve Medya Çözümleri Pazarlama Başkanlığına Michael Harrit’i getirdiğini duyurdu. Yayın ve medya sektörlerinde engin deneyimlere sahip Harrit, Sony’nin AV ve Medya Çözümleri sektöründeki pazarlama stratejisinden sorumlu olacak ve kurumun stratejisine, bu sektördeki öncelikleri ve değişiklikleri yansıtarak kurumun iş hedeflerine hizmet etmesini sağlayacak.

Harrit bu görevi, Sony Europe Satış Direktörü olarak yeni görevine atanacak olan Olivier Bovis’ten devralacak. Birleşik Krallık’ta bulunan Harrit, Danimarka Yayın Kuruluşu’ndaki görevlerinde ve Niras A/S bünyesindeki Multimedya Danışmanlık A/S’de multimedya danışmanlığı alanında elde ettiği bilgileri kullanarak, stratejik planlama ve yeni teknolojilerin hayata geçirilmesi konularında sahip olduğu engin uluslararası deneyimlerden faydalanacak.

Gündelik faaliyetleri üst seviyede bir genel değerlendirmeyle dengelemeye çalışan Harrit, Sony için her ölçekten medya kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılayan pazar lideri çözümler geliştirmeye devam ederken şirketin stratejisinin net bir şekilde iletilip iletilmediğini denetleyecek. Yayın, medya ve BT alanlarında 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Harrit, kuruma vizyoner bakış bir açısı ve strateji konularında da katkı sağlayacak.

Harrit konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Önümüzdeki birkaç yıl içinde, özellikle BT ve yayın sektörlerinin yakınlaşmasıyla birlikte Avrupa’daki yayın ve medya sektörlerinde heyecan verici değişiklikler göreceğiz. Sony gibi prestijli bir şirkette çalıştığım için çok mutluyum. Şirketin pazardaki stratejisinin ifade edilmesinde önemli bir rol üstlendiğim için de oldukça heyecanlıyım. Sony’nin tüm müşterileriyle tanışmak, onları dinlemek ve karşılaştıkları zorlukların neler olduğunu anlamak için sabırsızlanıyorum.”

Sony’de Başkan Yardımcısı Vekili olan Adam Fry ise “Michael’ın hem yayın hem de stratejik multimedya danışmanlığı alanlarında elde ettiği çok kıymetli deneyimler, müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha şimdiden çok net bir şekilde kavramış olduğu anlamına geliyor. Sony’nin teknolojik mükemmellik ve yenilik alanındaki ünü, medya ve yayın sektörlerini çok iyi tanımasına dayanıyor ve bundan güç alıyor. Michael da ekibe tam olarak bunları kazandırıyor.” dedi.

Moskova’daki yeni bir medya merkezinin teknolojiden sorumlu direktör yardımcısı olan ve Rusya’nın ticari amaçlı en büyük TV istasyonlarından birinin yönetim kuruluna yönetici danışmanlığı yapan Harrit, buradaki görevlerinden ayrılarak Sony’ye katılıyor.

Teknoloji Makaleleri