Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

IT Yöneticileri Sahip Oldukları Birden Fazla QNAP NAS Cihazını Q’center Servisi ile Artık Tek Merkezden Yönetiyor

qnap globaltechmagazineQ’center, kolay kullanımı ve işlevselliği ile farklı lokasyonlar da birbirinden bağımsız olarak çalışmakta olan tüm QNAP NAS cihazlarının tek merkezden yönetimi için tasarlandı. Özellikle bir den fazla cihaza sahip olup yönetim kaygısı yaşayan IT yöneticileri, çalışan tüm QNAP NAS cihazlarının disk kullanım bilgilerini, kaynak kullanım bilgilerini, log kayıt bilgilerini veya yazılım bilgilerini grafiksel kullanıcı kontrol panelleri ile tek merkezden izleyerek hızlı ve doğru kararlar alabilecekler.

Kurumların ve son kullanıcıların iş performanslarını artıran NAS ürünlerimizin kullanımı kolay kullanıcı arayüzleri bulunuyor. Verimli ve kullanışlı bir deneyimi sağlayan ürünlerimiz, sahip olma maliyeti, enerji tasarrufu sağlaması gibi avantajlar ile birlikte çevikliği ve gücü de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Örneğin; yüksek kullanılabilirlik özelliklerimiz, müşteri memnuniyetini sağlarken, Q’center, (Merkezi Yönetim Sistemi) ile tek noktadan kolay bir şekilde tüm NAS sürecini yönetme olanağı sağlıyor.

Türkiye distribütörlüğünü Tesan İletişim’in gerçekleştirmiş olduğu QNAP NAS çözümleri ile ilgili olarak Tesan İletişim yönetim kurulu başkanı Bekir Erdoğan: “Q’center servisi ile merkezi yönetim kolaylığı sağlandığına dikkat çekti ve QNAP veri yedekleme çözümleri ile işletmelere ve ev kullanıcılarına sayısız faydalar sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Bunun yanında kullanıcılarına sahip oldukları en değerli varlıkları olan verilerini yedekleyebilmeleri amacıyla, 2008 yılında ülkemize getirmiş oldukları yenilikçi, güvenilir QNAP veri yedekleme çözümleri ile orta ve üst grup olarak tanımlanan işletmelere ölçeklenebilir depolama alanı, yüksek performans ve üstün güvenlik hizmetlerini bir arada bulunduran kurumsal veri depolama çözümleri sunduklarını, aynı zamanda ev kullanıcıları için ise sahip oldukları tüm resim, müzik ve videoları ile evde eğlence keyfini deneyimleyebilecekleri, içerisinde zengin multimedya servisleri bulunduran, verilerini akıllı elektroniksel cihazlar ile paylaştırabilen aynı zamanda her zaman ve her yerden erişim sağlayabilecekleri depolama çözümleri sunmakta olduklarını belirtti.

Teknoloji Makaleleri