Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SHERPA dijital dünyanın yol haritasını anlatıyor

sherpa globaltechmagazineKullanıcı deneyimi odaklı bir anlayışla, ideal insan-cihaz etkileşimi için dijital arabirimler tasarlayan SHERPA, dijital dünyanın yol haritası olan “Akış Şeması Tasarlamanın Altın Kuralları”nı bu e-kitapta derledi.

Bir projeye başlarken, sonunu başarılı biçimde getirebilmek için iyi bir yol haritasına sahip olmak her şeyden önemlidir. Projenizi belirlenen hedefe ulaştırmak için belirli aşamaları ve dönüm noktalarını sembolize eden simgeleri kullanarak hazırlanan akış şemaları büyük resmi öngörebilme konusunda yardımcı olur. SHERPA ekibi, hazırladığı “Akış Şeması Tasarlamanın Altın Kuralları” adındaki e-kitapta hem bu konsepti yakından tanıma fırsatı sunuyor, hem de iş akışınızı doğru ve etkin biçimde görselleştirme yollarını anlatıyor.

E-kitap içeriğinde; akış şemalarının ne ifade ettiğini, akış şemalarında kullanılan sembollerin anlamlarını, kulvarların nasıl kullanıldığını, akış şeması çizerken dikkat edilmesi gereken noktaları, bu süreçte en sık yapılan hataları, yaygın olarak kullanılan akış şeması şablonlarını ve başarılı online akış şeması yaratım araçlarını okuma fırsatı bulacaksınız.

Akış Şeması Tasarlamanın Altın Kuralları e-kitabına SHERPA BLOG’dan ulaşabilirsiniz.

 

Teknoloji Makaleleri