Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bankacılık ve E-Ödeme Sektörü Bu Etkinlikte Buluşacak

Asseco SEE GlobaltechmagazineBankacılık ve e-ödeme alanında önemli bir yere sahip olan New Banking Vision Konferansı, son eğilimlerin paylaşıldığı en önemli etkinlikler arasında yer alıyor. Güney Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük bilişim şirketlerinden Asseco SEE tarafından 21 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek konferansta, alanında uzman konuşmacılar, bilgi birikimlerini katılımcılar ile paylaşacak.

Bankacılık ve e-ödeme alanındaki son teknolojilerin, hedeflerin, beklentilerin hangi yöne doğru evrildiğinin tartışılacağı etkinlikte, dijital bankacılık, ödeme kanalları ve güvenlik konuları da paralel oturumlarda ele alınacak.

Asseco SEE, bankacılık ve e-ödeme konusunda 25 senelik deneyime sahip

Firmalar açısından çok önemli olan güvenli ödeme çözümleri, sahtekârlık ve suistimal kontrol sistemleri, kara para aklama, risk yönetim çözümü, finansal-operasyonel kiralama ve varlık yönetimi, ana bankacılıkla internet bankacılığı çözümleri, rekabet ortamında öne çıkmak için kilit rol oynuyor. Güvenli e-ödeme ve bankacılık alanında 25 yıllık geniş bir bilgi birikimine sahip olduklarına dikkat çeken Asseco SEE Türkiye Ülke Müdürü Hatice Ayas, bu yıl yedincisi düzenlenecek etkinlik hakkında şunları söyledi: “New Banking Vision Konferansı’nı İstanbul’da düzenliyor olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Türkiye bankacılık ve e-ödeme konularında ileri teknolojiye sahip. Türkiye’de edindiğimiz bilgi birikimini sektör lideri olarak göstermek bizim için gurur verici. Alanında lider ve güvenlik konusunda kapsamlı çözümler sunan ThreatMetrix ile işbirliği yapıyor olmamız bizi daha da güçlendiriyor.”

ThreatMetrix, New Banking Vision Konferansı’nı altın sponsor olarak destekliyor

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe altın sponsor olarak destek veren ThreatMetrix Saha Operasyonları Kıdemli Başkan Yardımcısı Pascal Podvin, “ThreatMetrix olarak Asseco’nun New Banking Vision Konferansına altın sponsor olduğumuz için çok memnunuz. Asseco, bölgedeki en önemli iş ortaklarımız arasında yer alıyor. İşletmelere dijital dönüşüm sağlayan, müşteri deneyimini artıran, siber suçları önleyen teknolojimizi etkinlikteki sunumda anlatmayı dört gözle bekliyorum.” dedi.

Teknoloji Makaleleri