Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Anadolu Teknoloji Günleri 2016 Gaziantep Ziyareti ile Başlıyor

wd Western Digital globaltechmagazineAnadolu Teknoloji Günleri organizasyonu, teknoloji markaları ile farklı şehirlerdeki kullanıcılar ve iş ortakları arasında daha yakın ilişkiler kurmak amacıyla ilk defa Nisan 2014’te hayata geçirildi.

Bugüne kadar Tekirdağ, Erzurum, Samsun, Kayseri, İzmir, Denizli, Ankara, Bursa, Adana, Gaziantep, Balıkesir, Konya, Malatya ve Trabzon dahil olmak üzere Türkiye’nin 14 ilini ziyaret ederek teknoloji alanında önemli bir etkinliğe imza attı.

“Anadolu Teknoloji Günleri,” bu yılki programının başlangıcını Gaziantep’te yapıyor. Bu yılki organizasyon WD, TP-LINK ve Gigabyte işbirliğinde, 12 Nisan’da Divan Gaziantep’te başlıyor ve Türkiye’nin farklı şehirlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Organizasyonun sponsorlarından WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu’na göre, “Anadolu Teknoloji Günleri” teknoloji markalarını farklı bölgelere taşıyarak, teknoloji dünyasının etkileşim halinde geliştirilmesine kapı açıyor. Organizasyon, ürün ve çözüm tanıtımlarının bölgesel etkinlikler aracılığıyla gerçekleştirilmesine, aynı zamanda farklı öneri ve isteklerin değerlendirilmesine, bölgesel temaslarla geri bildirimler alınmasına imkan sağlıyor.

Arkın Balıkçıoğlu,  “Anadolu Teknoloji Günleri” ile ilgili, “WD olarak farklı bölgelerle etkileşimimize her zaman öncelik veriyoruz. Lokal etkinliklerde bulunarak daha fazla temas halinde olmamız, müşteri ağımızın genişlemesine, kullanıcılarımızdan ve iş ortaklarımızdan daha sağlıklı geri bildirimler almamıza ve pazar ihtiyacını anlayıp daha iyi hizmet vermemize olanak sağlıyor. Aldığımız geri bildirim ve talepler doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Balıkçıoğlu, organizasyonla ilgili bu yılki temel hedeflerinin, farklı ihtiyaçlara göre farklı depolama çözümlerinin önemini daha geniş kesimlere duyurmak olduğunu belirtti. Organizasyonda, WD’nin ‘Amacına göre disk’ kapsamındaki disk serileri; WD Blue, WD Black, WD Red, WD Purple ve veri merkezi sürücülerinin uygulandığı çözüm alanları da tanıtılıyor.

“Anadolu Teknoloji Günleri” bu yıl 12 Nisan’da Gaziantep ile başlıyor. Organizasyon yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli şehirlerini ziyaret ederek, önde gelen teknoloji markalarını daha geniş kesimlerle buluşturmaya devam edecek.

Teknoloji Makaleleri