Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

VMware, Partner Connect programını başlattı

VMware-globaltechmagazineVMware, iş ortaklarının iş modellerine uyum sağlayacak şekilde VMware ile iş yapmalarını sağlamak için tasarlanmış yeni, önemli ölçüde basitleştirilmiş ve esnek bir program olan VMware Partner Connect’i başlattığını duyurdu. VMware Partner Connect, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için iş ortaklarını destekleyerek VMware teknoloji ve hizmetlerinin sağladığı avantajlardan daha fazla şirketin faydalanmasını sağlıyor. İş ortakları basitlik, seçenek ve inovasyon sağlayan gelişmiş deneyimle müşterilerine sundukları değere göre ödüller kazanıyor.

VMware Partner Connect’te İş Ortağı, Gelişmiş İş Ortağı ve Ana İş Ortağı olmak üzere üç kademe yer alıyor. Tanıtım sırasında yüzlerce iş ortağı, Ana İş Ortağı olarak belirlendi. Farklı stratejik BT önceliklerine göre Ana Hizmet Yetkinlikleri’ni başarıyla tamamlayan bu iş ortakları, müşterilerinin en uygun VMware çözümünü tespit etmelerine ve uygulamalarına yardımcı oluyor. Ana Ortaklar ayrıca, VMware ile birlikte iş planlama ve ortak satış yapma fırsatı için dağıtım ve tüketim avantajlarının yanı sıra önceliklendirme gibi kapsamlı ödüller kazanıyor.

Orta Doğu, Türkiye ve Kuzey Amerika (METNA) İş Ortakları Organizasyon Direktörü Ossama Eldeeb, konuyla ilgili şunları söylüyor: “VMware Partner Connect ile iş ortaklarımızla iş yapış şeklimizi yeniden şekillendirerek, iş ortaklarımızın müşterilerine farkı başarılar ve dijital dönüşüm deneyimi sunmasını sağlıyoruz. Müşterilerimize odaklanarak tasarladığımız Partner Connect’le müşterimizin bir VMware iş ortağını tercih etmesi için daha fazla neden sunuyoruz. İş ortaklarımızın işlerini büyütmeleri için yeni ve daha iyi yöntemler sunacak şekilde Partner Connect’i geliştirmeye devam edeceğiz.”

EMEA Bölgesi Kanal, İşbirlikleri ve Genel İş Başkan Yardımcısı Jean Philippe Barleaza konuyla ilgili şunları söylüyor: “Partner Connect dünya çapında önemli değerler sunarken, içerisinde EMEA Bölgesi için de teknolojinin gelişmişlik, tüketim ve benimsenme seviyelerine göre birçok fırsat barındırıyor. Partner Connect ile bölgemizdeki iş ortaklarına ve müşterilerimize kendi işlerini ileriye taşıyabilmeleri için büyük bir imkan sunuyoruz. İş ortaklarımız, daha gelişmiş bir deneyim sunarak müşterilerinin bir dijital platform üzerinden teknolojiyi istedikleri şekilde daha kolay tüketmelerinin yanı sıra inovatif yeni uygulama ve hizmetleri benimsemelerini sağlıyor.”

Data Market CEO’su Murat Boyla, görüşlerini şu şekilde paylaştı: “Partner Connect, bizi destekleyerek iş yapış şekillerimize daha fazla zaman ayırmamıza, yönetimsel görevlere daha az zaman harcamamıza ve müşterilerimize daha fazla katma değer sağlamamıza yardımcı oluyor. VMware programı daha basitleştirerek gereklilikleri daha kolay anlamamızı sağlıyor. Böylece müşterilerimize sağladığımız değeri sürekli artırmak için çalışmaya devam etmemize yardımcı oluyor.”

APRO Kıdemli Başkan Yardımcısı Derya Cengiz ise “VMware, Partner Connect programı ile özellikle profesyonel hizmetler ekiplerine yatırım yapan ve VMware müşterilerine en üst kalitede hizmet veren iş ortaklarını, onlarla çok daha yakın çalışarak ödüllendiriyor, ortaya çıkan sinerji ile bizim gibi VMware teknolojilerinde dikey uzmanlaşmayı seçmiş çözüm sağlayıcılarına, günümüz gereksinimlerini de göz önünde bulunduran esnek ve rakipsiz bir çalışma ekosistemi sağlıyor, farklılaşmamız ve hep daha iyiye evrilmemiz için önderlik ediyor” dedi.

VMware iş ortakları desteğe, kaynaklara ve eğitimlere https://www.vmware.com/go/partner-connect bağlantısından erişebiliyor. Yapılan iyileştirmeler arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • İş ortaklarının VMware ile işlemlerini takip edebilmeleri için iyileştirilmiş kontrol paneli ve geliştirilmiş görünürlük sunan İnisiyatif ve İş Geliştirme Fonu portalı
  • Eğitim programlarını iş ortaklarının tercihlerine göre özelleştirilebilme özelliği gibi birçok içerik sunan yeni VMware Öğrenme Bölgesi
  • Genel olarak iyileştirilmiş iş ortağı deneyimi

Partner Connect, iş ortaklarının yeni gelişen iş modellerini desteklemek için sektörde ve müşterilerin satın alma yaklaşımlarında yaşanan değişimlere göre geliştirilmeye devam edecek. VMware gelecek aylarda VeloCloud ve yeni satın alınan Carbon Black ve Pivotal gibi yeni ürünlerindeki partner programlarını da entegre etmeyi hedefliyor.

Teknoloji Makaleleri