Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Software AG Üniversiteler Arası CeBIT 2016 Fikir Yarışması ile 10 bin Avro’luk Fikri Arıyor

softwareag_globaltechmagazine2Software AG Üniversite İlişkileri Departmanı, dünya çapındaki öğrenci ve öğretim üyelerini Fikir Yarışması’na katılmaya davet etti. Uygulama ve fayda modellemesinde Software AG’nin Dijital Dönüşüm Platformu’nu kullanarak en iyi çözümü geliştiren kişi, projesini hayata geçirmek için 10 bin avroya kadar fon desteği alacak ve CEBIT 2016 fuarında projesini basına ve Software AG müşterilerine sergileme imkânı bulacak.

Software AG Üniversite İlişkileri Departman tarafından bu yıl beşincisini düzenlenen Uluslararası CeBIT Fikir Yarışması başladı. Dünya çapındaki tüm öğrencilerin ve öğretim üyelerinin başvurularına açık olan yarışma, dünyanın en büyük bilişim teknolojileri fuarı olan CeBIT 2016’da sergilenmek üzere 18 Eylül 2015 tarihine kadar university@softwareag.com adresine yaratıcı proje tasarılarını bekliyor.

Son teslim tarihi 16 Ekim 2015 olarak belirlenen projelerde, Software AG’nin Dijital Dönüşüm Platformu’nu kullanma zorunluluğu aranıyor. Aynı zamanda yarışmacıların, başvuru sürecinde platformun büyük veri, Industry 4.0, entegrasyon ve iş süreci yönetimi kabiliyetlerini vurgulayan, pazar odaklı bir yaklaşımla geliştirilen ve gerçek yaşam modelli bir senaryo anlatan bir tasarı sunmaları bekleniyor.

Yarışma sonunda kazanan proje, 6 Kasım 2015 tarihinde açıklanacak ve uygulama aşaması için 10 bin avroya kadar fon desteğiyle ödüllendirilerek CeBIT 2016 fuarında 14-18 Mart 2016 tarihler arasında Software AG standında sergilenecek.

Software AG’nin Dijital Dönüşüm Platformu, kurumların iş hedeflerini daha hızlı gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor; pazar şartlarının sürekli değiştiği bir ortamda hızlı iş uygulamaları ve veri analiz teknolojileri yoluyla doğru kararlar almalarını sağlıyor. Platform, firmaların Dijital İşletme’ye dönüşme sürecinde ihtiyacı olan temel çerçeveyi sunuyor.

Şartlar, kayıt formları veya CeBIT’te önceden sergilenmiş projeleri görmek ve daha fazla bilgi almak için, CeBIT Idea Contest sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri