Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-LINK IFA 2015’te

tp-link globaltechmagazineTP-LINK, Berlin’de yapılacak teknoloji fuarı IFA 2015’te yepyeni ürünlerini tanıtacak. WiFi teknolojisinde gelinen son noktayı gösteren modem/router’dan ‘bulut kamera’ya, powerline adaptörden access point’e birçok yeni ürün TP-LINK standında görülebilecek.

TP-LINK, bu yıl 4-9 Eylül tarihleri arasında Berlin’de yapılacak IFA Fuarı’nda yine yeni teknolojileri sergileyecek. WiFi teknolojisinde gelinen en son noktayı gösteren ürünler IFA’da TP-LINK standında görülebilecek.

Kablosuz ağ pazarının dünya lideri TP-LINK’in IFA’daki standında en dikkat çekecek ürünler arasında kablosuz bağlantı hızını 2600Mbps’ye çıkaran AC serisinin yeni modeli Archer VR2600v router yer alıyor. Şimşek hızında kablosuz bağlantı sunan bu ürün, sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde hem ev hem ofis kullanımına uygun, yüksek performanslı bir çözüm.

TP-LINK standında yer alacak ürünlerden bir diğeri ise dokunmatik ekranlı router olan Touch P5. Bilgisayara ve arayüze gerek olmadan dokunmatik ekranı sayesinde basit ve kolayca yönetilebilen bu router, WiFi teknolojisinin gittiği yön konusunda fikir veren ürünler arasında yer alıyor.

Gece görüş özellikli bulut kamera

IFA 2015’te TP-LINK standında gece görüş özellikli yeni bulut kamera NC450 de sergilenecek. Yatay ve dikey kaydırma, hareket takip etme ve bulut teknolojisi sayesinde görüntüleri her zaman, her yerde izleme olanağı sunan TP-LINK NC450, yüksek çözünürlüklü, kaliteli görüntü kaydediyor. TPcamera uygulaması sayesinde akıllı telefonlar aracılığıyla buluttan takip edilebilen NC450, gece de kayıt yapabiliyor.

IFA 2015 TP-LINK standında yeni nesil access point serisi olan EAP’ın en yeni üyesi EAP330 da görülebilecek. Tamamen ücretsiz ve kolay kullanılan yönetim yazılımı ile rakiplerinden ayrılan EAP330, çift kanal desteği ile de avantaj sağlıyor.

TP-LINK’in Avrupa pazarında en çok satılan ürün gruplarından olan powerline adaptörlerin de en yeni üyesi IFA’da sergilenecek.
TL-WPA8730P powerline adaptör kiti ile evin/ofisin en uç noktasında bile yüksek hızda internet bağlantısı mümkün oluyor.

Teknoloji Makaleleri