Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avnet Türkiye Cisco ile Distribütörlük Anlaşmasını Duyurdu

Hakki Eren Avnet Global Tech MagazineÖnde gelen küresel teknoloji distribütörü Avnet, Inc. (NYSE: AVT), Cisco ile EMEA bölgesindeki dağıtım anlaşmasını Türkiye’yi de kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu. 

2015 yılında beşinci yılı dolan Avnet – Cisco işbirliğine ek olarak, bu yeni anlaşmayla Avnet Türkiye Cisco’nun ürün portföyünü Türkiye’ye de dağıtmasına ve yaygınlığının artmasına destek olacak. Avnet, hali hazırda Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İngiltere, Avusturya, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve İsviçre’de bulunan müşterilerine  Cisco ürünlerinin dağıtımını yapıyor.

Anlaşmadan duyduğu mutluğu dile getiren Avnet Technology Solutions Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren; “Bu yeni ortaklığın Cisco ve Avnet için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İş birligimiz, veri merkezi sunucu pazarındaki liderliğini sürdüren Cisco’nun iş ortağı portföyümüze erişimini sağlayacak. Aynı zamanda, iş ortaklarımız özellikle Cisco’nun entegre altyapı sistemlerini kullanarak ve Avnet katma değerli hizmetlerinden yararlanarak müşterileri için yeni nesil veri merkezleri kurabilecek, yenilikçi teknolojilere Avnet yardımıyla erişebilecekler. Geçen yıl, Avnet ve Cisco’nun tüm dünyadaki ortaklığının beşinci yılını kutladık. Bugün bu ilişkiyi Türkiye ile genişlettiğimiz için gurur duyuyoruz” dedi.

Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım; “İçinde bulunduğumuz dijitalleşme çağında işletmelerin beklentisi olan  iş modelleri mevcut  ağ altyapısına önemli bir yük getiriyor. Bugünün ağ alt yapısı tüm veriyi ve uygulama tabanlı fonksiyonu kurumun içinde ve dışındaki tüm kullanıcıların erişimi için birbirine bağlamak durumunda. Bugün Cisco’da, yeni nesil veri merkezi dönüşümü için endüstriye yön veriyoruz.

Avnet’in güçlü ürün portföyü, Türkiye’deki uzmanlıkları ve bölgedeki iş ortaklığı ile tecrübeyle, işletmelerin yenilik yarışında bir adım öne geçmesi için yardım edeceğime inanıyoruz. Avnet’in derin teknik tecrübesi ve gelişmiş entegrasyon becerilerinin Cisco ve iş ortaklarının veri merkezi pazarındaki başarılarını artırmasına ve yeni fırsatlardan faydalanmasına yardımcı olacağına inanıyoruz ” dedi.

Avnet bugüne kadar Cisco’nun veri merkezi işine olan desteklerinden dolayı 2013 ve 2014 Küresel Dağıtım Ortağı ve 2013, 2014 ve 2015 Cisco EMEA Veri Merkezi Dağıtımı gibi birçok ödüle layık görüldü.

Teknoloji Makaleleri