Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Red Hat Enterprise Linux ile SAP yazılım ortamlarına standardizasyon geliyor

red hat-globaltechmagazineÖzel olarak SAP Çözümleri için geliştirilen Red Hat Enterprise Linux ile SAP yazılım ortamlarına standardizasyon geliyor.

Geliştirilmiş Linux işletim sistemi, kolay ulaşılabilirliği, kestirimsel sistem analitiği ve ilave özellikleriyle SAP yazılım ortamlarının heterojen yapısına daha çok destek verirken, değer artırıyor.

Açık kaynak çözümlerinde dünya lideri Red Hat, Inc., SAP yazılım kurulumlarının en iyi şekilde çalışması için SAP’ye özel olarak geliştirilmiş Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions’ın duyurusunu yaptı.  SAP yazılım uygulamalarına uygun işletim sistemleri sağlayan ve Red Hat deneyimini temel alan ürün, heterojen SAP yazılım ortamlarına bir bütünlük ve düzen kazandırmak isteyen kurumlara büyük veri analizi ve yönetim projeleri için başarısı kanıtlanmış, tek ve standart bir platform sunuyor.

Red Hat, Başkan Yardımcısı ve Platform İşkolu Yöneticisi Jim Totton, “Kurumların tümünün yaşadığı BT sorunlarını çözebilecek tek bir teknoloji yığını yoktur; aynı durum büyük veri için de geçerlidir. BT kurumlarının giderek artan oranlarda SAP çözümleri kullanarak gelişen pazarlarındaki karmaşık güçlükleri gidermek istediklerini görüyoruz.  Özel olarak SAP Çözümleri için geliştirilmiş Red Hat Enterprise Linux ile artık kurumlara kendi SAP çözümlerini devreye alabilecekleri tek bir açık ve destekli platform sağlıyoruz. Tüm bunların hepsi Red Hat’in kurumsal sınıf işletim sistemleri alanındaki geniş tecrübesinden güç alıyor,” diyor.

Kurumsal uygulamalara yönelik SAP portföyü ve SAP NetWeaver ile SAP HANA gibi veri analiz teknolojileri, kurumların iş süreçlerini hızlandırmalarını ve hem daha akıllı hem de daha hızlı kararlar almalarına yardımcı oluyor. SAP çözümlerine özel Red Hat Enterprise Linux, büyük veri inisiyatiflerinden ödün vermeden veri merkezlerini standartlaştırmak isteyen kurumların bu teknolojilerin tek bir platformda kullanabilmesini sağlayarak ilave bir açık çözüm sunuyor.

SAP Çözümleri için özel olarak geliştirilmiş Red Hat Enterprise Linux, SAP yazımlarına odaklı RED Hat’in mevcut işletim sistemi çözümlerini, SAP uygulamaları için Red Hat Enterprise Linux’u ve SAP HANA için özel Red Hat Enterprise Linux’u bir araya getiriyor. Bu özelliklere ve mevcut desteklere ek olarak, SAP Çözümlerine özel Red Hat Enterprise Linux’ta şunlar yer alıyor:

  • Ulaşılabilirliği Yüksek Yama, kritik SAP uygulamalarında güvenilirlik ihtiyacını karşılıyor.
  • Akıllı Yönetim Yaması, SAP Çözümleri için özel olarak geliştirilen Red Hat Enterprise Linux’ın geniş çaplı kurulumlarını kolayca yönetmeyi ve güncellemeyi sağlıyor.
  • SAP Çözümleri için Güncelleme Hizmetleri, kritik-etki güvenlik güncellemelerinin taşınması ve Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions’in küçük çaplı sürümlerindeki acil-öncelikli hata düzeltmeleri için dört yıllık geniş çaplı destek hizmetini içeriyor.
  • Red Hat Insights – Red Hat tespitleri sayesinde BT kurumları SAP yazılım organizasyonlarındaki problemleri önceden saptayabiliyor; kurumsal işlemleri ve büyük veri hamleleri en iyi şekilde destekleyecek işletim ortamına kavuşuyorlar.

SAP Çözümleri için geliştirilen Red Hat Enterprise Linux’a şu anda Red Hat Müşteri Portalı’ndan erişilebiliyor.

Teknoloji Makaleleri